Leyland-ciprus, 100/125 cm magas, konténeres

3 literes konténeres, 100/125 cm magas, egyedi leyland-ciprus, sövénykerítéshez is alkalmas

A leyland-ciprusból nevelt sövénykerítés a városi kertek nagyszerű sövénynövénye, hiszen minden tekintetben igénytelen növény. Talajban nem válogat, szárazságra nem érzékeny, betegségekre sem fogékony. Ültetésével Ön kiváló por- és szélfogó, valamint hangszigetelő sövénykerítést telepíthet háza köré.

A leyland-ciprus évente akár 100 cm-et is nőhet, így az 1 méter magas növényből nevelt sövénykerítés 1 év alatt eléri a 2 méteres magasságot. Amennyiben kisebb sövénynövényre van szüksége, alacsonyabb sövénykerítést szeretne nevelni, tavaszi időzítéssel nyírható.

A növény jellemzői

Mérete (magasság x szélesség x mélység) 100/125 cm x 20 cm x 20 cm
Levél színe mélyzöld, kékeszöld
Fényigény fényigényes
Vízigény szárazsátűrő
Talajigény igénytelen
Ültetési távolság (cm) 40-100 cm
Növekedési intenzitás (cm) 20-30 cm
Kifejlett magasság 20 m
Nyírás tavasszal
Pollen allergia nincs

Hogyan telepítsem?

A Greendom sövényelemek, növények telepítése egyszerű, csupán néhány előírást kell betartani ahhoz, hogy az Ön sövénykerítése kertjének ékessége legyen. Töltse le vagy nyomtassa ki telepítési útmutatónkat, melyben lépésről megmutatjuk, hogyan telepítheti a megvásárolt növényeket, sövényelemeket.

A kiválasztott növényeket a megrendeléstől számított maximum 21 napon belül szállítjuk. Készletünk változhat, a rendelkezésre álló készletről a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül visszajelzünk.

4.500 Ft