06 20 415 3914 | info@greendom.hu
0

cart

Kosár

Vélemények

L. Orsolya, Debrecen

Minimál stílusú házat építettünk, ezért fontos volt, hogy az egyszerű, letisztult formák mellett otthonossá tudjuk varázsolni házunkat. A kissé “steril” stílust kompenzáltuk a zöld borostyánfallal, s sikerült meghittséget csempésznünk kertünkbe. A végeredmény magáért beszél.

Elolvasom »

Tóth Emese, Budapest

A Greendom által forgalmazott élősövénnyel sikerült a szeles és napos teraszunkon a 2 éves kisfiunk számára egy szélcsendes, árnyékos, nyugodt és természetközeli játszósarkot varázsolni. Köszönjük a gyors munkát és a segítőkész hozzáállást a Greendom Kft.-nek.

Elolvasom »

Elek Imre, Debrecen

Amikor először hallottam a sövénykerítésekről, nagyon kételkedtem. Ám most már tudom, hogy jól döntöttem, amikor a Greendom-tól vásároltam. Végre nem lát át a szomszédom, plusz a kiskertünkből sem foglal el helyet. Kitűnően bírja az időjárást és még olcsó is. Mindig gyönyörű zöld, nem úgy mint a tuja.

Elolvasom »

Nagy Ádám, Debrecen

Családi házban élünk a belvárosban. A mellénk épülő társasház “beárnyékolta” meghitt kis udvarunkat. A kíváncsi szemek miatt még a költözés lehetősége is felmerült, de szerencsére rátaláltunk a Greendom Kft. sövényfáira, melyek amellett, hogy teljes takarást biztosítanak még szépek, esztétikusak is. Köszönjük a megoldást.

Elolvasom »